Три сватби в рамките на по-малко от година вдигна Радина

...
Три сватби в рамките на по-малко от година вдигна Радина
Коментари Харесай

Кой като нея? Радина Червенова вдигна трета сватба за година

Три сватби в границите на по-малко от година подвигна Радина Червенова, последната от които се състояла безусловно преди седмици при безспорна поверителност. В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния си наследник Валди , написа „ Ретро “.

Наследникът на говорителката, който е компютърен талант, се взел с дългогодишната си половинка Марина Камбурова на първокласно и изтънчено празненство. Церемонията по встъпването им в брак, както и последвалите публична вечеря и ваучър се състояли в един от най-реномираните хотелски комплекси у нас – „ Пирин Голф “ , намиращ се в подножието на Пирин, сред Банско и Разлог.

5-звездният ризорт е любимец на хайлайфа у нас . Там постоянно си почиват някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, естрадният трубадур Веселин Маринов, тв водещата Гала и доста други звезди.

Младоженците наели комплекса за определената от тях дата близо година преди събитието . Сватбата била с горска тема в зелено, а размяната на обетите се състояла посред необятното голф игрище на комплекса, където била ситуирана сватбената арка, декорирана с цветя. Синът на Радина подбрал непоколебим черен костюм с папийонка за мотива, а булката блеснала в сатенена рокля с голи плещи.

Валди в действителност е дете на Червенова от нейния първи брачен партньор, з а който тя не обича да приказва. Той и сестра му Десислава са плод на любовта сред някогашната водеща на „ По света и у нас “ и художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Радина съумява да опази името му в загадка и в никакъв случай не повдига завесата към техните връзки. Когато се разделят, Деси е към този момент огромна, само че брат й бил невръстно дете. Затова момчето почнало да приема втория мъж на майка си – Коко Каменаров, за собствен татко и даже избира да вземе публично семейството му.

По-късно Радина и Каменаров стават родители на общата им дъщеря Анастасия, която в действителност се омъжи малко преди брат си. Анастасия първо подписа цивилен брак през февруари, а в разгара на лятото с нейния брачен партньор Яким, с който се познават от възпитаници, направиха и градинско сватбено празненство в покрайнините на София.

Оказва се, че и сестра й София, която пък е дете на Коко от предходния му брак, също се сгодила и скоро щяла да бъде младоженка . В тв средите шушукат, че Червенова и Каменаров се събрали под един покрив при започване на годината точно поради радостните мотиви , които предстояли на децата им. Преди това известно време двамата живяха разграничени, като даже се разведоха по правосъден път. Причината беше, че някогашният началник на Българска национална телевизия имаше случка с друга жена и напусна брачната половинка си малко откакто тя пребори подла диагноза. Към сегашния миг обаче фамилният живот на Каменарови е цветя и рози и те са в трепетно очакване на внуци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР