Три смели плевенчанки на възраст от 51 г. до 58

...
Три смели плевенчанки на възраст от 51 г. до 58
Коментари Харесай

Смели плевенчанки прогониха с викове маскирани и въоръжени грабители

Три смели плевенчанки на възраст от 51 година до 58 година се избавили от махленски обир като прогонили с крясъци маскирани нападатели. Извършителите на закононарушението към този момент са разкрити и прибрани зад решетки, заяви през днешния ден Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Нападението станало на 6 септември късно вечерта в квартал „ Дружба “. Жените си вървели по улицата, когато били пресрещнати от двама мъже с маски и оръжие. Бандитите гръмнали във въздуха и наредили на набелязаните жертви да им дадат чантите си. Вместо да се уплашат обаче трите плевенчанки се развикали против нападателите си. Мъжете избягали без да вземат нищо, а дамите се обадили в полицията и подали сигнал за станалото.
Маскираните мъже към този момент са разкрити и арестувани. Те са плевенчани – на 22 година и 23 година При претърсването на домовете са открити и конфискувани черни маски, черни суичъри и два газови револвера без защитни муфи и с патрони в пълнителите и пликчета с бяло кристалообразно вещество. Двамата са създали цялостни признания. Повдигнато им е обвиняване, уточнавят от плевенската полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР