Три седмици след като обяви, че очаква първото си дете

...
Три седмици след като обяви, че очаква първото си дете
Коментари Харесай

Дори бременността не можа да спре Айрленд Болдуин

Три седмици откакто разгласи, че чака първото си дете Айрленд Болдуин към този момент е подготвена да покаже новите форми на тялото си. И до момента в който татко ѝ Алек Болдуин е изправен пред съществени обвинявания за ликвидиране, младата жена щастливо показва своята бременност.
 Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и по какъв начин артистът одобри новината, че ще става дядо
Голямата изненада за Алек Болдуин

Как артистът одобри новината, че ще става дядо

27-годишният модел показа поредност от фотоси в Instagram, в които театралничи в най-различни по форма и цвят тоалети за бременни. Но на една от снимите обаче Айрланд взема решение да отиде по-далеч, махайки съвсем всичко от себе, демонстрирайки наедрелия си стомах.

Към обявата си Айрлен написа, че демонстрира това, тъй като " всички обичат да ме разискват и приказват за мен ".

Айрланд разкри, че е бременна в края на предходната година, откакто показа фотография от видеозона на своето бебе. Бащата на бъдещото ѝ дете е музикантът Андре Алън Анджос, притежател на Грами, с който е във връзка малко повече от година.

Наскоро майката на Айрленд, 69-годишната Ким Бейсингър обществено удостовери, че Айрланд чака щерка, написа Hollywood Life.
 Алек Болдуин, Хилария Болдуин и първите реакции след новите обвинявания в ликвидиране към артиста
Как живее Алек Болдуин след тежките обвинявания в ликвидиране

С цялостната поддръжка на Хилария

Детето ще е първо за двойката и и първо внуче за Алек Болдуин, който неотдавна посрещна седмото си дете. И дали Алек ще има опцията да се радва на своите наследници, занапред ще разберем. В момента пред артиста са отправени тежки обвинявания в ликвидиране по несъобразителност, които могат да го пратят в пандиза за интервал от 18 месеца до 5 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР