Три седмици, след като напусна „Фермата“ журналистът- патриот Ивайло Шопски

...
Три седмици, след като напусна „Фермата“ журналистът- патриот Ивайло Шопски
Коментари Харесай

Голяма изненада във "Фермата", отпаднал участник се завърна!

Три седмици, откакто напусна „ Фермата “ журналистът- родолюбец Ивайло Шопски се появи изненадващо в шоуто, оповестява "Монитор ".

Облечен като бунтовник, с чифте пищови на пояса и пушка под мищница, той влезе по мрачно в стопанството дружно с камерния си оркестър.

Участниците наскачаха към лагерния огън на двора и посрещнаха с овации някогашния главатар на „ Фермата “ и годеницата му – победителката в „ Пирин Фолк Сандански “ Светла Дукатева.

Подкрепен от акордеон, барабан и гайдар, притежателят на пътуващо читалище показа, че е тук, с цел да илюстрира всяка една от фолклорните области в България с ария.

Жена му извика сълзи в очите на всички с осъществяване на „ Излел е Дельо Хайдутин “ като химн на Родопите. Няколко сърцати осъществявания по-късно националната певица стигна до Шопския край и раздели фермерите на мъже и дами.

Тази ария приказва доста за фамилните връзки. Мъжете са по-стистнати и не дават, дамите постоянно желаят. За това мъжете ще пеят „ Нема “, а дамите „ Има “, даде директиви тя.

Двугласието на фермерите бе оценено с отличен от Дукатева, която ги насърчи да си създадат хор в шоуто.

Шопски и оркестърът му сложиха завършек на непредвидената си аудиенция в шоуто с едно кръшно хоро.

Припомняме, че Ивайло Шопски отпадна от надпреварата за 100 000 лв. в двубой с най-големия си дразнител, софтуерният милионер Митко Караиванов.

По време на престоя си в риалитито той сподели положителни умения на уредник и строител, само че властническият му темперамент и апетит за кавги бързо го трансфораха в личност нон-грата за участниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР