Три седмици двукратният световен и многократен олимпийски шампион по шах

...
Три седмици двукратният световен и многократен олимпийски шампион по шах
Коментари Харесай

Българска шах новина №1 на месеца

Три седмици двукратният международен и нееднократен олимпийски първенец по шах Васил Михайлович Иванчук (с шапката) имаше секретни тренировки в Горна баня, а през днешния ден отпътува за мощен шампионат в Рейкявик, където ще играе и Нургюл Салимова.

По покана на Президента на БФ Шах мм Атанас Куртенков (с карираната риза), през вчерашния ден той посети Националния шахдом (родната къща на служителя на реда Никола Гешев) дружно с треньора на националния ни тим гм Кирил Георгиев (с раираната фанела), където бе осведомен с Националната шахова библиотека (съдържаща над 100 хиляди книги и вековния български шахов архив).

След това последваха ШЕСТ часа непрекъснати взаимни разбори на творчеството на първия първенец на България Георги Гешев, в които присъединяване взе и селекционерът на националния ни тим по астрономия кмс Александър Куртенков (с очилата).

На изпроводяк В. Иванчук изяви предпочитание да посети ежемесечните шахови фестивали в Пловдив на шахклуб „ Спартак ”, идващият от които е на 06/07-и април.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР