- Три са премиерите на щанда на вносителя Десет модела

...
- Три са премиерите на щанда на вносителя Десет модела
Коментари Харесай

Силвър Стар представя 10 автомобила на Truck Expo 2023

- Три са министър председателите на щанда на вносителя

Десет модела лекотоварни и товарни коли показва екипът на Силвър Стар на Truck Expo 2023. Изложението се организира от 8-ми до 10-ти юни в Международен панаир Пловдив. Посетителите могат от близко да се срещнат с флагмана на Mercedes-Benz Actros L, Arocs с надстройка бетон миксер, компактния Fuso, примера при вановете Sprinter, както и комфортните градски сътрудници T-класа, Citan и Vito. Изненада за посетителите са последното потомство на най-високата класа в автобусните транспорти Setra, многофункционалният Unimog и безкомпромисният офроудър INEOS Grenadier.

Акцент на щанда ще бъде новата Setra, която прави своята премиера в България. Автобусната марка постоянно се е отличавала с високия си клас комфорт, сигурност и софтуерни нововъведения. Едни от най-важните постижения в новото потомство Setra са внедрените системи за асистиране на лидера. Те са основани на нова електрическа и електронна конструкция и се вкарват за първи път в европейски рейс, като вършат моделите доста по-икономични, екологични и сигурни. Новият Active Drive Assist 2, които е композиция от няколко асистиращи системи, интензивно подкрепя лидера в спазването на отдалеченост и оставането в настоящата лента на шофиране. А системата Active Brake Assist 5 реагира както при движещи се, по този начин и при неподвижни пешеходци и подкрепя спешното прекъсване на рейса.

Многофункционалният Unimog е конструиран на универсална платформа за коли с нараснала проходимост, предопределени за работа с всевъзможен тип добавена техника и съоръжение. Изложбеният модел е с прикачена предна косачка и самосвална надстройка с тристранно разтоварване. Unimog се отличава с разнообразните сфери на приложение в пътното поддържане (лятно и зимно), комуналните и транспортните действия в градски условия при лимитирани и мъчно налични пространства, подобаващ е за всевъзможни терени и климатични условия.

Широката аудитория ще се запознае от близко и с безкомпромисния офроудър INEOS Grenadier, чийто оторизиран дилър за България е Силвър Стар. Дизеловата версия, която посетителите ще видят, е с мощ 249 к.с. и оптимален въртящ миг от 550 Нм. Със солидна предна и задна ос, непрекъснато задвижване на четирите колела, двускоростна раздатъчна кутия, отлична дълбочина на прегазване от 800 мм и висок луфт от 264 мм автомобилът може да покори всеки вид терен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР