Три руски банки ще попаднат под санкции на Лондон.Това обяви

...
Три руски банки ще попаднат под санкции на Лондон.Това обяви
Коментари Харесай

Великобритания удря 5 руски банки

Три съветски банки ще попаднат под наказания на Лондон.

Това разгласи пред Народното събрание английският министър председател

Англия постанова наказания на пет съветски банки. Това разгласи английският министър председател Борис Джонсън в изказване пред Народното събрание, оповестява SkyNews. Банките, чийто активи се замразяват, са Rossiayaz Bank, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank и Black Sea Bank, съобщи Нова.

Действията на английските управляващи се подхващат в отговор на дейностите на съветския президент Владимир Путин, който призна независимостта на сепаратистките републики Донец и Луганск. 

Санкции се постановат и на трима съветски жители " със доста богатсво ", чийто активи ан английска територия се замразяват, съобщи Джонсън. Това са Генади Тимченко, Борис Ротенберг и Игор Ротенберг, оповестява SkyNews. На тримата е неразрешено да влизат и обитават на английска територия. 

По думите на Джонсън „ би трябвало да се подготвим ” за идващия ход на Русия, която преди ден явно наруши всички мирни съглашения. „ С речта си, с която съветският президент Владимир Путин признава независимостта на Луганск и Донецк, той отхвърля суверенитета на Украйна като страна ”, акцентира английския министър председател. И добави: „ Миротворческите сили, които господин Путин изпраща в Източна Украйна в действителност целят да възобновят нашествието в страната ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР