Три протеста се провеждат около Народното събрание в деня на

...
Три протеста се провеждат около Народното събрание в деня на
Коментари Харесай

Три протеста посрещнаха депутатите около парламента

Три митинга се организират към Народното събрание в деня на съвещанието за вота на съмнение към държавното управление.

Първият митинг поддържа импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление. Пред входа на Народно събрание, откъдето влизат народните представители жители стачкуват с крясъци " оставка " и размахват суджук, закачен на въдица.
Плакатите, които издигат недоволстващите са " ГЕРБ= корупция ", " Глас против ГЕРБ, глас за България ", " Спаси България от корупцията ".

 Българска социалистическа партия и ГЕРБ с разнообразни упования за дебата за вота
Българска социалистическа партия и ГЕРБ с разнообразни упования за дебата за вота

Жельо Бойчев вижда корупция, а Десислава Атанасова комична компилация от социологически проучвания

В градинката до Народното събрание бранители на Истанбулската спогодба желаеха да бъде утвърдена . Според тях нашето законодателство не давало задоволително гаранции за отбрана на дамите от принуждение. Защитниците на конвенцията носеха плакати " Любовта не боли ", " Истинските мъже не бият ", " Уважавай дамите ", " За правото на мъжете да вършат салата ".

Противници на Истанбулската спогодба стачкуваха пред паметника на цар Освободител с плакати " Запазете децата ни ", " Не на Истанбулската спогодба ", " Национални предатели спрете се ", " Без джендър постулати в Екологичен потенциал ", " Народ и президент против измяната ".

 Опашки от искащи да изкажат мнение за Истанбулската спогодба
Опашки от искащи да изкажат мнение за Истанбулската спогодба

Аулата на Софийския университет приюти разнообразни отзиви

По-рано през днешния ден акция в поддръжка на Истанбулската спогодба се състоя и акция в градинката пред Софийски университет, до момента в който в СУ се организираше полемика по законопроекта за одобрение на Конвенцията.

Десетки хора показаха позицията си. Те са оповестиха изрично " за " утвърждението на документа. Според протестиращите по тематиката за конвенцията са " разхвърляни целия политически популизъм е задколисие ", които остават за сметка на хората. Фундаменталната цел на документа е предварителна защита на насилието, което постоянно се следи у нас, допълват хората.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР