Три първи места спечелиха талантите от детско-юношеската школа на Спартак

...
Три първи места спечелиха талантите от детско-юношеската школа на Спартак
Коментари Харесай

Спартак , Черно море, Приказките и Лато са големите победители в турнира Златна Добруджа, организиран от БФС

Три първи места завоюваха гениите от детско-юношеската школа на Спартак (Варна) на приключилия през днешния ден шампионат за подрастващи в девет възрастови групи шампионат Златна Добруджа. Надпреварата за младите футболисти се провежда с дейната работа на БФС, а участваха 80 тима с общо 1200 деца. Малките гении използваха терените с естествена трева на курорта Албена. За последните дни на шампионата дойде и Началникът на направление Първенства и шампионати в БФС Вальо Чакъров, който връчи част от премиите.

Освен Спартак (Варна), сполучлив шампионат изпратиха клубовете Черно море (Варна), Лато (Свищов) и доста бързо разрастващата се школа Приказките (Добрич) с младите и амбициозни треньори Павлин Тодоров и Станимир Андонов. Особено положително усещане направи тимът на Черно море (Варна) при родените през 2013-а година с ментор Калоян Георгиев, които подвигнаха купата при една година по-големите деца. Общо школата на черноморци си потегли с две първи места и едно второ. Също с пет медала завършиха и момчетата от Приказките (Добрич).

Всички мачове минаха без никакви проблеми и произшествия, а съдиите не демонстрираха нито един червен картон или най-малко по този начин демонстрираха протоколите. Организаторите се бяха погрижили да раздадат и доста самостоятелни награди, като във всяка възрастова група беше отличен най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-полезен играч и голмайстор на шампионата.

" За всички нас най-голямата премия е щастието в очите на дребните футболисти. Опитваме се да ги създадем преди всичко положителни хора и виновни персони, а кой ще стане футболист на високо равнище – единствено времето ще покаже. Надявам се, че всички са останали удовлетворени, тъй като мачовете в действителност бяха доста вълнуващи ", съобщи един от треньорите на Приказките Павлин Тодоров.

Всички спечелили съгласно възрастовите групи:
2008: 1. Добруджа (Добрич), 2. Левски-Спартак (София), 3. Суворово
2009: 1. Лато (Свищов), 2. Добруджа (Добрич), 3. Светкавица (Търговище)
2010: 1. Спартак (Варна), 2. Приказките (Добрич), 3. Витоша 13 (София)
2011: 1. Спартак (Варна), 2. Лудогорец (Разград), 3. Спартак (Варна) – родени 2012
2012: 1. Черно море (Варна) – родени 2013, 2. Фортуна (Плевен), 3. Приказките (Добрич)
2013: 1. Спартак (Варна), 2. Волов (Шумен), 3. Приказките (Добрич)
2014: 1. Приказките (Добрич), 2. ФК Севлиево, 3. Спартак (Варна)
2015: 1. Черно море (Варна), 2. Калиакра (Каварна), 3. Фортуна (Плевен)
2016: 1. Лато (Свищов), 2. Черно море (Варна), 3. Приказките (Добрич)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР