Три от най-големите имена на родната рок сцена се събират

...
Три от най-големите имена на родната рок сцена се събират
Коментари Харесай

Българският рок тръгва на поход през септември

Три от най-големите имена на родната рок сцена се събират за огромен общ концерт на 27 септември. Ахат, Сигнал и Милена ще си разделят сцената на зала 1на НДК под мотото „ Походът на българския рок “.

Ветераните в компанията са Сигнал, който започват през 1978 година и са най-старата дейна група у нас. За гърба си имат 18 албума, 6 000 концерта и половин милион продадени плочи.

Ахат пък вкараха тежкото звучене и са бандата емблема на 80-те. Събират се през 1986 година Начело със Звезди Керемидчиев това е една от най-силните групи онлайн и не инцидентно е излизала на огромни подиуми преди митове като Black Sabbath, Uriah Heep, Iron Maiden, Whitesnake, Deep Purple.

Милена пък е единствената жена, която освен съумя да влезе в рока, а и да го издичне на друго равнище. Тя стартира своята кариера по 80-арски и типично за времето си от рок трио МИЛЕНА, през РЕВЮ, ОРИОН, ЕРА. Избрана за "Най-добра рок певица " тя може всичко – да стане звезда в България, да изнесе музиката си на Острова, да бъде британски жител, само че преди всичко – същински музикант и създател.

Трите емблеми на последните 40 години в българския рок ще се съберат на една сцена на 27 септември.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР