Три обвинения ще бъдат повдигнати на 44-годишния сириец, който беше

...
Три обвинения ще бъдат повдигнати на 44-годишния сириец, който беше
Коментари Харесай

Три обвинения повдигат на каналджията, задържан след снощната гонка в Бургас

Три обвинявания ще бъдат повдигнати на 44-годишния сириец, който беше арестуван след гонене от Жандармерия и полиция нощес в Бургас. Той ще бъде измамен под отговорност за трафик на незаконни мигранти от Мароко, за шофиране след приложимост на опиати и за непокорство на полицейско предписание, с което се е опитал да осуети осъществяването на инспекция. Това заяви съобщи на брифинг представителят на Районната прокуратура в Бургас Зорница Щърбева.

Задържаният Мухаммад Дургаам в джип, претрупан със седем мароканци, е управлявал колата след приложимост на опиати. Разследването е открило, че той е със статут на претендент за бежанец  до декември и живее в бежанския център в Харманли. Представил е документи за идентичност от островната страна Сейнт Китс и Невис и английска шофьорска брошура от Манчестър. Бежанците от Мароко, които е качил в нает от него джип, са влезнали в страната от Турция. Те са желали да стигнат до София.

Мухамад Дургам направил закононарушението за да си набави имотна полза, само че все още не е открита цената.

Ако бъде приет за отговорен и по трите закононарушения, съдът ще направи така наречен " кумулация ". Ще наложи едно наказване, най-тежкото измежду избраните такива. Най-тежкото е по тази причина, че е подпомагал прекосяването на непознатите жители. Това е отнемане от независимост за период от една до шест години и санкция от пет до двадесет хиляди лв., изясни представителят на Районната прокуратура.

Към актуалният миг, той към момента не е разпитан в качеството на обвинен. Прокуратурата занапред ще изснява по кое време и по какъв начин Мухаммад Дургаам е влезнал в страната ни и дали документите му за идентичност са подправени. 

При полицейското гонене нощес Мухамад Дургаам е карал колата в насрещното придвижване и е прекосявал на червен светофар, което е отежняващо виновността събитие, тъй като е заплашил живота на доста хора.

Той беше спрян, откакто се вряза с джипа си в колата на някогашния следовател от Несебър Иван Христов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР