Три нови партии - Съюз на отечеството на Васил Точков,

...
Три нови партии - Съюз на отечеството на Васил Точков,
Коментари Харесай

Три нови партии се присъединиха към широката коалиция на БСП

Три нови партии - " Съюз на отечеството " на Васил Точков , " Българска пролет " на Велизар Енчев и " Движение за обществен хуманизъм " на Александър Радославов , се причисляват към лявата коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Днес ръководителите им са подписали съглашения с Корнелия Нинова .
Лявата коалиция бе записана за присъединяване на изборите предходната седмица, като към нея се причисляват и АБВ на Георги Първанов и " Нормална България " на Георги Кадиев .
 Корнелия Нинова: Не може да има държавно управление без Българска социалистическа партия в идващия парламент Корнелия Нинова: Не може да има държавно управление без Българска социалистическа партия в идващия парламент
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не е била подведена от Татяна Дончева. Това съобщи самата тя пред Българска национална телевизия. „ Водехме договаряния с нея, н...
Представителите и на трите новоприсъединили се партии са изказали удовлетворението на техните членове за консолидацията вляво, стартирана от Българска социалистическа партия, се споделя в известието от социалистите.
Председателят на партия " Съюз на отечеството " Васил Точков е благодарил на Корнелия Нинова за инициирането на необятната лява коалиция и напъните й за обединяването на левите партии в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР