Три непълнолетни момчета от Дългопол са арестувани, след като бяха

...
Три непълнолетни момчета от Дългопол са арестувани, след като бяха
Коментари Харесай

Арестуваха три хлапета за обир в магазин и кражба на кола във Варненско

Три малолетни момчета от Дългопол са задържани, откакто бяха хванати за кражбата на лека кола. При работата с тях се оказало, че малко преди този момент невръстното трио обрало и магазин за хранителни артикули.

Полицията влезнала в следите на момчетата, откакто бил получен сигнал за кражбата на фолксваген, паркиран пред частен дом на ул. " Георги Димитров " в Дългопол. Разследващите стигнали доста бързо до трите момчета и ги прибрали в ареста за 24 часа. Коланата е открита и върната на притежателя.

При траялата работа с тях се оказало, че малко преди да откраднат автомобила, те обрали магазин за хранителни артикули в прилежащото село Боряна. Момчетата разрушили прозорец и по този начин влезнали в обектна. Оттам съумели да открадната единствено храна. И двата случая са докладвани на районната прокуратура в Провадия.

Още една кражба на лека кола е записана във варненската полиция през уикенда. 25-годишен варненец е задържан, откакто откраднал ауди, паркирано на ул. " Петко Напетов " в морската столица. Собственикът не запомнил ключовете за автомобила на таблото и автоджамбазинът въобще не се поколебал. По данни на полицията арестуваният е добре прочут на органите на реда и към този момент е бил осъждан за други обири. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът са арестуван за период до 24 часа. Автомобилът е открит и върнат на притежателя му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР