Три награди Red Dot Design Awards потвърждават глобалните стандарти за

...
Три награди Red Dot Design Awards потвърждават глобалните стандарти за
Коментари Харесай

Три награди Red Dot отиват в Корея

Три награди Red Dot Design Awards удостоверяват световните стандарти за дизайн на Hyundai Motor Company. Концепцията на автомобила N Vision 74, информационно-развлекателната система ccNC в по този начин наречения дизайн Seon и шрифтът Hyundai Sans UI, който Hyundai употребява за своя потребителски интерфейс, получиха влиятелната премия.

Red Dot Design Award е един от най-големите международни състезания за дизайн. За да можем по-добре да оценим разликите в дизайна, има награди в три съществени категории: продуктов дизайн, марки и връзка, дизайн и идея за дизайн. Hyundai Concept N Vision 74 получи премията си в категорията " Red Dot Award: Design Concept ".

Мощното водородно-електрическо хибридно транспортно средство отдава респект на концепцията Pony Coupe, показана от Hyundai през 1974 година От него N Vision 74 наследява динамичните пропорции в силуета и специфичния дизайн на В-колоната. Като движеща се изследователска лаборатория, създаването се употребява в проучвания, разработки и проби, преди да приложи въодушевени от моторните спортове технологии към модели за всеобщо произвеждане.

Компанията също по този начин записа две победи в категорията " Red Dot Award: Brands & Communication Design 2023 " - за информационно-развлекателната система ccNC с изцяло нов дизайн за информационно-развлекателната система (свързан авто навигационен кокпит) и нейния дигитален шрифт.

" Seon " идва от корейската дума за линия. Следвайки претекста на хоризонталните линии в природата, Hyundai Seon се развива от дребни графики към целия екран. По този метод системата добавя елементарния и плосък графичен жанр на марката и хармонира с интериора и екстериора на актуалните и бъдещите модели. Hyundai получи премия за това в категорията " Дизайн на интерфейс и потребителско преживяване ".

Шрифтът Hyundai Sans UI получи премия в категорията " Типография ". Sans UI е шрифтът за идващото потомство операционни и информационно-развлекателни системи на Hyundai. Изискванията към мобилните операционни системи са значими за техния дизайн, само че също по този начин бяха значими естетиката, четливостта и идентичността на марката.

По отношение на образната конструкция, Hyundai Sans UI също поддържа разнообразни стилове на шрифтове. Това основава йерархичен ред в операционната система и комплицираната информация може да бъде показана в резюме. Наклоненият шрифт разрешава филигранни екрани на информационно-развлекателната система и типографията по подобаващ метод за всяка функционалност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР