Три леки автомобила са обезобразени след пожар във варненския квартал

...
Три леки автомобила са обезобразени след пожар във варненския квартал
Коментари Харесай

Три коли осъмнаха обезобразени след пожар в Младост

Три леки автомобила са обезобразени след пожар във варненския квартал " Младост ", научи  от споделен коментар и фотоси в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".

" Здравейте, в случай че притежателите са в групата и още не знаят... Квартал " Младост " бл.142, вх.2 (на гърба на " Бай Бисер " ), оповестява в групата Мирослав Петров, който е разгласил и фотоси от опожарените коли.

Няма изясненост дали се касае за механически случай или тенденциозен палеж, само че обявата му предизвика доста мнения в групата. Ето и два от тях, които публикуваме без редакторска интервенция:

" Като виждам най-изгорялата премиум кола - ауди или бмв не мога добре да позная, кола на цена 50-60000лв, на някой, живеещ в панелка, евентуално 25-35 годишен, родом от над 100км отвън Варна, пристигнал тук чартърен, без грам трудов стаж, само че пък нещо като предприемач. Иначе от цялата картинка, единствено голф двойката си е запазил себестойността. "

" Значи някой път някой ще ги види кои са тия но ще попаднат на неверния човек и не мога да си показва какво ще им се случи... "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР