Три клуба се открояват като фаворити на букмейкърите за спечелване

...
Три клуба се открояват като фаворити на букмейкърите за спечелване
Коментари Харесай

Три клуба фаворити на букмейкърите в Лига Европа

Три клуба се открояват като любимци на букмейкърите за продобиване на Лига Европа през този сезон. Финалът на конкуренцията ще се организира на 27 май в полския град Зданск.

Севиля, Манчестър Юнайтед и Аякс са трите клуба с най-високи шансове да завоюват трофея, най-малко съгласно компанията за
залагания BET 365.

Севиля са тимът с най-вече трофеи в шампионата в историята до момента, до момента в който Манчестър Юнайтед победи в Лига Европа напълно неотдавна - през 2017 година. Колкото до Аякс, холандският гранд сподели висока класа в Шампионската лига през предишния сезон, достигайки до 1/2-финалите. Аякс доближи и финала на Лига Европа през 2017 година, само че тогава те изгубиха с 0:2 против Манчестър Юнайтед.

Интер, Арсенал, Улвърхемптън, Залцбург и Рома са тимовете, които се подреждат след упоменатите три, най-малко съгласно коефициентите на bet365. Отбори като Байер Леверкузен, Бенфика, Селтик и Порто не са измежду посочените любимци, само че разполагат с отлични коефициенти, заради което бихте могли да помислите за
залог в тяхна изгода.

Макар и да не ни се желае, българският първенец Лудогорец е измежду тимовете с най-малки шансове за успех в Лига Европа, най-малко съгласно bet365. “Орлите ” са с коефициент от 251.00 за възможна победа в шампионата, като само кипърският Апоел Никозия е с по-висок коефициент за това - 751.00. Същият коефициент като този на Лудогорец има румънският Клуж, както и шведският Малмьо.

Лудогорец има тежка задача в елиминациите на Лига Европа. Българският първенец изтегли повече от тежък чоп, който ще го изправи против италианския гранд Интер. Наскоро “орлите ” назначиха нов треньор - чехът Павел Върба, само че все пак Интер остава стабилен любимец за продължение напред.

Победителят в Лига Европа получава автоматизирано класиране за идващото издание на Шампионската лига, което е сериозен спомагателен тласък за тимовете, играещи в конкуренцията. За някои от тях Лига Европа е единственият път към най-силния шампионат на континента.

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правил

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР