Три жителки на Тайланд, които станаха известни като „мацките убийци”,

...
Три жителки на Тайланд, които станаха известни като „мацките убийци”,
Коментари Харесай

Тази сладка азиатка с разкошен бюст не е моделка, а една от най-жестоките убийци

Три жителки на Тайланд, които станаха известни като „ мацките убийци”, в този момент ще се прочуят още повече. Предприемчиви търговци към този момент са почнали да оферират сувенири с техни изображения, оповестяват локални медии.

Приянух Нонвангчаи, 24-годишна жителка на Тайланд1 избягала в Мианмар дружно с две свои приятелки, откакто умъртвили, разфасовали и заровили в плитък гроб 23-годишната Варисара Клинджуи, тяхна някогашна колежка в караоке бар.

Приянух признала, че задушила девойката, когато схванала, че са арестували любовника ѝ поради търговия с дрога и я заподозряла, че тя го е натопила. Двете съществени помагачки на Приянух в пъкленото ѝ дело били 25-годишната Кавита Ратчада и 28-годишната Апиуонт Сатаябундит.

Предприемчиви търговци завчас се възползвали от скандалната известност на младичките убийци и заринали пазара със сувенири с техните изображения.

Освен това в мрежата плъзнали фрагменти по какъв начин нарушителите се шматкат по магазините в Мианмар с пъстри ранички за пикник. За нула време тези ранички станали най-продаваната стока в Югоизточна Азия. На огромна известност се радва и сувенир под формата на трион, с който била разчленена жертвата, на който пък е залепена фотографията на хипотетичната килърка.

Но елементарните тайландци и до ден сегашен не могат да дойдат на себе си след разкриването на ужасяващото закононарушение. Трупът на разчлененото момиче бил открит в плитък гроб, увит с чували за отпадък и в извънредно положение.

На идващия ден след убийството три престъпнички отлетели за Мианмар, а две други техни помагачки – в Лаос. Тук те били хванати от служители на реда. Но се разгорял нов скандал откакто в мрежата се появили фотоси, на които се вижда по какъв начин те се майтапят и хилят с служителите на реда и даже се гримират преди да ги извикат на разпит.

Този случай провокирал огромен публичен резонанс и същинско разединение. Едни от хората се трансформирали в горещи почитатели на секси злодейки, а останалата половина порицава закононарушението им и шумотевицата към него.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР