Три хотела в курорта Слънчев бряг вече работят и посрещат

...
Три хотела в курорта Слънчев бряг вече работят и посрещат
Коментари Харесай

В курорта Слънчев бряг вече работят три хотела и посрещат туристи

Три хотела в курорта " Слънчев бряг " към този момент работят и посрещат български туристи. Очакванията са, в случай че обстановката в страната продължава да бъде овладяна и при съблюдаване на всички ограничения за сигурност, множеството хотели в туристическия комплекс да бъдат отворени към 19 юни. Това съобщи изпълнителният шеф на " Слънчев бряг " АД Златко Димитров. Той сподели, че в " Слънчев бряг " се правят действия по ремонт и възобновяване на инфраструктурата му.

Днес Димитров и представители на Съюза на притежателите в " Слънчев бряг " са провели работна среща, на която са разискали опциите и провокациите пред новия туристически сезон.

Елена Иванова от Съюза на притежателите в " Слънчев бряг " е декларирала, че хотелиерите ще дадат максимума от себе си, с цел да покажат същинското лице на туристическия комплекс пред родните туристи. Българи в комплекса постоянно е имало и съм сигурна, че и тази година те ще ни поддържат, е добавила Иванова.

Председателят на " Съюз на притежателите " в Слънчев бряг Пламен Копчев е уведомил, че от ден на ден притежатели на хотели стартират подготвителни и ремонтни действия, и към 19 юни щяло да има задоволително работещи обекти за настаняване в курорта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР