Три години след края на сериала "Игра на тронове", авторът

...
Три години след края на сериала "Игра на тронове", авторът
Коментари Харесай

Три години след края на Игра на тронове: Представиха Домът на дракона

Три години след края на сериала "Игра на тронове ", създателят на литературната сага Джордж Р. Р. Мартин и актьорският състав на "Домът на дракона ", който излиза по екраните на 21 август, описаха на ревюто Комик-кон в Сан Диего за предизвикването да продължат международното събитие, съобщи Агенция Франс Прес.

Сагата на американския публицист беше основа за световния триумф на сериала, както и за няколко спин-офа, които скоро ще бъдат пуснати на екран.

Първият от тях е "Домът на дракона ", основан на книгата "Огън и кръв ". Действието се развива 200 години преди събитията в "Игра на тронове " и споделя за кръвожадното семейство Таргариен и техните 17 дракона.

В "Дома на дракона " почитателите на "Игра на тронове " ще открият предците на героите от осемте сезона на сериала на HBO, предавани сред 2011 и 2019 година По-специално тези на Денерис Таргариен.

В актьорския състав са Ема Д'Арси, Мат Смит, Рис Айфанс, Оливия Кук.

"Историята стартира в разцвета на династията, когато е с най-голяма власт, благосъстоянието и въздействие ", изясни сценаристът Райън Кондал. "Те имат най-вече дракони от когато и да било, и то тъкмо преди да стартират да губят блясъка си. "

Според него всеки от 17-те дракона ще има свои лични физически характерности и темперамент.

Джордж Р.Р. Мартин се пошегува, че новият сериал може да провокира война сред почитателите следващата година.

Комик-кон тази година протича с цялостен потенциал от 130 000 души за първи път от 2019 година, след което беше спрян от пандемията от КОВИД-19.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР