Три години лишаване от свобода при строг режим и глоба

...
Три години лишаване от свобода при строг режим и глоба
Коментари Харесай

Три години затвор за наркодилър, спипан с хероин и трева

Три години отнемане от независимост при непоколебим режим и санкция в размер на 15 000 лв. след утвърдено от съда съглашение получи рисков рецидивист, държал и разпространявал хероин и марихуана.

40-годишният рисков рецидивист Николай Златарев подписа съглашение с Окръжната прокуратура във Варна за ефикасна присъда от 3 години отнемане от независимост при непоколебим режим и санкция в размер на 15 000 лв., като призна напълно виновността си и се отхвърли от разглеждане на наказателното дело против него по общия ред, оповестиха от прокуратурата.

Споразумението е утвърдено от състав на Варненския областен съд и влиза в действие незабавно. В тежест на Златарев са и направените разходи по делото в размер на 507 лв..

40-годишният варненец е бил притеглен като обвинен за държане за разпространяване на 14 дози с друго тегло хероин и марихуана на обща стойност 357 лв., от които популяризирал опиати на трима наркозависими. Деянието, осъществено в интервала от 10 до 17 август тази година е при изискванията на рисков рецидив.

От началото на досъдебното произвеждане досега Златарев е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Той е наведен за изтърпи наказването си във варненския затвор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР