"Три дни яли, пили и се веселили..." - по традиция

...
"Три дни яли, пили и се веселили..." - по традиция
Коментари Харесай

Антония Петрова отпразнува 37-ия си рожден ден в София, Бургас и Дубай - slava.bg

"Три дни яли, пили и се веселили... " - по традиция тъкмо по този метод приключват всички добре познати ни приказки, откакто смелият принц успее да преодолее множеството рискови и сложни тествания и избави красивата принцеса, прекарала дълго време в плен. Да, в разказите за лека нощ тържествата, пристигнали след успеха на положителното против злото, постоянно продължат тъкмо толкоз. Оказва се обаче, че е напълно допустимо действителният живот също да се приближи до сходен сюжет, а доказателство за това е неотдавна отминалият рожден ден на Антония Петрова.

Очевидно освен принцесите, само че и носителките на трофеи за хубост могат да се похвалят с дълги и обилни тържества в тяхна чест. На 13 май т.г. най-красивата българка за 2009 година навърши 37 години и вероятно дълго време ще помни своя персонален празник, които отпразнува не на едно, а на цели три места - в София, Бургас и Дубай. И въпреки че наздравиците, вдигнати за хубавия мотив, към този момент са завършили, едвам в този момент русокоската реши да показа в своя Инстаграм профил редица фотоси и къси видео клипове от него, с които разкри на феновете си по какъв начин е минал той.

Освен пътуването до Обединените арабски емирства, измежду подаръците и изненадите, които е получила, са плуване с делфини, урок по направа на дамски чанти, цветя и парти-изненада в един от заведенията за хранене "Nobu ", притежател на чиято верига е световноизвестният готвач Гордън Рамзи. Разбира се, правилни спътници в нейното екзотично странствуване до Близкия Изток са брачният партньор ѝ Ивайло Батинков и синът им Благовест, на които моделът благодари в изявленията си. азбира се, Антония е снимала всички специфични мигове от своята почивка, а изображенията от тях е разгласила в обществената мрежа, създавайки същинска образна история, която нейните почитатели могат да проследят в последователен ред. Въпреки че е предпочела да резервира загадка комплексът, в който е отседнало фамилията ѝ, спиращата дъха панорама от стаята ѝ в хотела, качена от нея във виртуалното пространство, разкриваща част от постройката и градините пред нея, издава, че тримата са се настанили в невероятния 5-звезден "Atlantis The Palm ". Той е ситуиран на лазурния бряг на остров Плам Джумейра и разполага със лична плажна линия, както и необикновен аспект към Арабския залив. Освен това предлага на гостите си подводен аквариум и достъп до аква парк "Aquaventure ", където най-вероятно Петрова е плувала с делфините.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР