Три дни преди Супербоул LIV пропагандната машина, прокламираща сигурната победа

...
Три дни преди Супербоул LIV пропагандната машина, прокламираща сигурната победа
Коментари Харесай

Супербоул LIV: СФ убедителни шампиони според Madden NFL 20

Три дни преди Супербоул LIV пропагандната машина, прокламираща сигурната победа на Канзас Сити, получи непредвиден кол в колелата. Конституционен съд срещат Сан Франциско в мача за купата на НФЛ в нощта на 2 против 3 февруари българско време в Маями. И в случай че в десетте дни откогато финалистите бяха избрани съвсем няма медия в Съединени американски щати, която да не създаде „ вождовете “ в сигурни първенци, симулацията на Madden NFL 20 обрисува много по-различна картина.

Според формалната игра на Лигата, от обложката на която усмихнато гледа Патрик Махоумс, куотърбекът на Конституционен съд няма да запомни с положително неделния мач. Симулацията твърди, че MVP на предишния сезон в НФЛ ще се регистрира с едвам един тъчдаун, само че цели три интерсепшъна. А Сан Франциско ще завоюват повече от удобно – 20:7 .

Големият проблем на симулацията е прогнозата, че Джеф Уилсън ще означи първите точки в мача. Рънингбекът на Сан Франциско има пет тъчдауна този сезон, включтелно победният против Аризона на 17 ноември, само че не е играл от 1 декември. И единственият му късмет да се появи на терена в неделя минава през неявяване на извадилия рамо във финала на АФК Тевин Коулмън. Който пък съгласно Madden NFL 20 ще се регистрира със 143 пробягани ярда...
В добавка симулацията се разграничава много и от мнението на букмейкърите за високо ефективен мач. Сборът точки на Супербоул LIV е подложен от тях на 54.5. Ако прогнозата на Madden NFL 20 се сбъдне това ще е вторият най-слабо ефективен край в последните 45 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР