Три дигитални актива се очертават като потенциални кандидати за постигане

...
Три дигитални актива се очертават като потенциални кандидати за постигане
Коментари Харесай

Тези 3 криптовалути може да донесат 2,500% или повече възвръщаемост през 2024 г: Polygon , Shiba Inu и Retik Finance

Три цифрови актива се обрисуват като евентуални претенденти за реализиране на изключителна възвръщаемост през 2024 година

Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK) оферират неповторими характерности и стойностни оферти, които биха могли да ги повдигнат до нови висоти през идващите години.



Нека да навлезем в детайлите на тези планове, изследвайки техните основи, скорошно развиване и предстоящ капацитет да обезпечат 2,500% или повече възвръщаемост до 2024 година

Polygon (MATIC)

Polygon, по-рано прочут като Matic Network, е решение за мащабиране на втори пласт, което има за цел да реши проблемите с мащабируемостта на мрежата и да даде опция за по-бързи и по-евтини транзакции. Като дава рамка за създаване и свързване на блокчейн мрежи, съвместими с Ethereum, Polygon усъвършенства мащабируемостта, оперативната съгласуемост и използваемостта, което го прави привлекателно решение както за разработчиците, по този начин и за потребителите.

Родният токен на плана, MATIC, служи като главен токен за комунални услуги и ръководство в границите на екосистемата Polygon. Една от основните характерности на Polygon е неговата модулна архитектура, която разрешава на разработчиците да персонализират и разпростират мащабируеми блокчейн мрежи, съобразени с техните характерни случаи на приложимост. Тази еластичност докара до бързото разбиране на Polygon в разнообразни браншове, в това число децентрализирани финанси (DeFi), незаменяеми токени (NFT) и игри.

Нещо повече, интеграцията на Polygon с Ethereum обезпечава безпроблемна съгласуемост със съществуващи приложения, основани на Ethereum, което разрешава плавна миграция и оперативна съгласуемост. Неотдавнашните развития в границите на екосистемата на Polygon, като да вземем за пример стартирането на Polygon Studios в поддръжка на блокчейн игрите и NFT плановете, в допълнение ускориха нейната прелест и я нареждаха за експоненциален напредък през 2024 година и по-късно. С продължаващите старания за възстановяване на мащабируемостта, сигурността и децентрализацията, Polygon е в добра позиция да се възползва от възходящото търсене на мащабируеми блокчейн решения и да обезпечи забележителна възвръщаемост на вложителите до 2024 година

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) е криптовалута, въодушевена от известното меме на куче от породата шиба ину. Стартирана през август 2020 година, SHIB завоюва необятно внимание поради своя метод, ориентиран към общността, и маркетинговите си старания на локално равнище. Въпреки произхода си като меме монета, SHIB се трансформира в многостранна екосистема с редица DeFi артикули и начинания, в това число децентрализирани тържища (DEX), ферми за рандеман и NFT.

Една от определящите характерности на Shiba Inu е нейният децентрализиран темперамент, като разработчиците са се отказали от собствеността върху договорите за токени на плана. Тази децентрализация даде опция на общността на SHIB да поеме контрола върху посоката и развиването на плана, като насърчи възприятието за благосъстоятелност и преданост измежду членовете му. Освен това интеграцията на SHIB с блокчейна на Ethereum обезпечава на потребителите достъп до необятен набор от приложения и услуги на DeFi. През последните месеци ShibaSwap, децентрализирана борса, построена върху блокчейна на Ethereum, се трансформира в основен съставен елемент на екосистемата на Shiba Inu, позволявайки на потребителите да разменят токени, да обезпечават ликвидност и да стейкват притежанията си, с цел да печелят награди. Нещо повече, начинания като Shiba Inu Rescue Fund, чиято цел е да поддържа приюти за животни и избавителни организации, в допълнение привлякоха SHIB към нейната общественост и привлякоха нови консуматори към екосистемата. В вероятност Shiba Inu е подготвена да се възползва от разрастващата се екосистема и буйната си общественост, с цел да обезпечи забележителна възвръщаемост на вложителите през 2024 година С проекти за разширение на полезността си, усилване на децентрализацията и изследване на нови случаи на приложимост, SHIB остава водещ кандидат измежду криптовалутите с капацитет за експоненциален напредък.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance е платформа за децентрализирани финанси (DeFi), построена върху блокчейна на Ethereum, която има за цел да революционизира метода, по който потребителите взаимодействат с цифрови активи и правят финансови транзакции. Родния токен на платформата, RETIK, служи като главен функционален токен в границите на екосистемата, като дава на потребителите достъп до разнообразни функционалности и права за ръководство. Една от основните характерности на Retik Finance е нейният ангажимент за бистрота, сигурност и ангажираност на общността. Платформата е минала през изчерпателен одит, осъществен от Certik, водеща компания за блокчейн сигурност, с цел да се подсигурява целостта и надеждността на нейните интелигентни контракти и протоколи.

Освен това Retik Finance постоянно комуникира с общността си посредством каналите на обществените медии, предоставяйки настояща информация за развиването, партньорствата и самодейностите. Неотдавнашните стратегически начинания, като да вземем за пример събитието за разпределяне на $333,000, изиграха решаваща роля за поощряване на живото присъединяване на общността и повишение на доверието на вложителите в Retik Finance. Това събитие освен послужи като средство за възнаграждаване на общността за нейната поддръжка, само че и акцентира уговорката на платформата да се ангажира със своята потребителска база. Занапред Retik Finance възнамерява да продължи напъните си за разширение на своята екосистема, възстановяване на потребителското преживяване и стимулиране на приемането на платформата и токена.

Като цяло, Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK) са три криптовалути, които скоро може да са подготвени да обезпечат 2,500% или повече възвръщаемост през 2024 година Със своите новаторски функционалности, мощни общности и амбициозни пътни карти за развиване тези планове имат капацитета да отключат нови благоприятни условия и да предефинират бъдещето на децентрализираните финанси. Тъй като вложителите търсят благоприятни условия за висок напредък на пазара на криптовалути, Polygon, Shiba Inu и Retik Finance се обрисуват като обещаващи претенденти, които заслужават по-задълбочено внимание и разглеждане.

За Retik Finance

Retik Finance (RETIK) е авангарден план за децентрализирани финанси (DeFi), който революционизира световните транзакции със своя новаторски пакет от финансови решения. Представяме футуристични DeFi дебитни карти, смарт крипто платежен портал, задвижвано от изкуствен интелект Peer-to-Peer (P2P) кредитиране и многоверижен DeFi портфейл с висока степен на сигурност и без настойничество.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР