ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща

...
ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща
Коментари Харесай

ИТН: ГЕРБ и ПП-ДБ ще се прегърнат и целунат след вота, ДПС ще кумува

ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща монета - след изборите ще се прегърнат и целунат още веднъж уста в уста, ще се оженят, а от Движение за права и свободи ще кумуват. Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов в декларация от трибуната на Партийния дом в последния работен ден на 49-то Народно заседание.

По думите му общото усещане е, че 49-то Народно събрание би трябвало да си върви. Много хора, които участват в този момент в Народното събрание, би трябвало да си вървят. Толкова доста кавги, неистини, некоалиция, сглобка, която породи омерзение и ненужната смяна в Конституцията слага унизително състояние всички институции в България, заключи Балабанов животът на Народното събрание.

Според него се оказва, че Кирил Петков, Лена Бориславова, Никола Минчев са упрекнати във имитация (визирайки случая по казуса " Да запазим Корал " - б.р.) и може би скоро ще излезе с решение да им се повдигне обвиняване. Благодарение на Политическа партия имаме 3 тунела над Шипка и пет моста над река Дунав. Всичко, до което се допряха Политическа партия в политиката е подправено, счита Станислав Балабанов.

По думите му единственото същинско нещо в 49-то Народно заседание било мазното турско кафе на Делян Пеевски. Сбогом на 49-тия подправен парламент и се надяваме в 50-тия парламент истината да победи, приключи Балабанов декларацията от името на парламентарна група.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР