Три българки стартират участието си на Australian Open днес. Цветана

...
Три българки стартират участието си на Australian Open днес. Цветана
Коментари Харесай

Три българки стартират днес на Australian Open

Три българки започват присъединяване си на Australian Open през днешния ден. Цветана Пиронкова ще стартира в квалификациите на Australian Open против японката Кьока Окамура, която е номер 238 в международната класация. Пресявките, които ще се проведат в Дубай стартират през днешния ден, а дуелът Цвети ще стартира преди 12:30 часа българско време.

Жребият наподобява благоразположен и за втората ни ракета Виктория Томова, която също е сложена под №24. На старта на квалификациите тя ще играе с участващата с уайлд кард 16-годишна австралийка Шарлот Кемпенарс-Пож.

Елица Костова ще играе в първи кръг с германката Антония Лотнер, която е №179 в света, а във втори кръг би могла да срещне една от по-напред поставените – белгийката Ясалин Бонавентур (№122).

Най-тежък бе жребият за Изабелла Шиникова, която в първи кръг ще играе с втората в схемата на квалификациите - Ошеан Доден от Франция, която е 107-а в света и остана на косъм от непосредствено място в Мелбърн. Другата сложена в частта на Шиникова е румънката Моника Никулеску.

Пиронкова, Шиникова и Костова ще играят през днешния ден, а първият мач на Вики Томова е на следващия ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР