Трейс Груп Холд АД, която е сред основните изпълнители на

...
Трейс Груп Холд АД, която е сред основните изпълнители на
Коментари Харесай

Разследващи и жандармерия влязоха в сградата на Трейс Груп

" Трейс Груп Холд " АД, която е измежду главните реализатори на ремонта на пътния сектор край Своге, където починаха 17 души, осведоми в границите на час, че провежда конференция за на следващия ден, която след това отсрочи.

В своето известие до медиите, те допълват, че оказват цялостно подпомагане на способените органи по отношение на почналото следствие .

Междувременно, проверяващи и жандармерия влязоха в постройката на " Трейс груп " в столичния кв. " Лозенец ", като следователи изнасят документи на компанията, а чиновниците им оказват цялостно подпомагане, оповестява БТВ.

 Прокуратурата упреква водача на авариралия рейс
Прокуратурата упреква водача на авариралия рейс

Изземват документи от Министерство на регионалното развитие, АПИ, Автомобилна администрация и компанията реализатор

Припомняме, една от посоките, в които върви следствието на прокуратурата, е за некачествена износваща настилка (най-горният пласт асфалт), която не дава положително сцепление. Вследствие на това колите губят надзор . Сигнали са подавани пет пъти до компанията-изпълнител, само че тя не е направила ремонт.

От " Трейс Груп Холд ", водещ сътрудник в обединяването ДЗЗД " Трейс Своге ", което извършва ремонта, разпрати известие, в което настояват, че " цялостната рехабилитация на пътя е осъществена според плана и Техническата спецификация ".

" Трейс Груп Холд " е измежду най-големите реализатори на публични поръчки в региона на пътната инфраструктура у нас . Освен това сдружението работи и в Сърбия , където взе участие в строителството на част от Коридор №10 и други, а неотдавна отваря офис и в Германия.

Компанията е спечелила 108 поръчки за съвсем един милиард лв. . Отделно дъщерни сдружения също са изпълнявали голям брой планове.

 Трейс Груп, ремонтираща пътя в Искърското дефиле, губи от цената на акциите си
Трейс Груп, ремонтираща пътя в Искърското дефиле, губи от цената на акциите си

Разследване открива дали ремонтът е фалшив и е причина за злополуката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР