Трейлърът на „Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) вече е онлайн.

...
Трейлърът на „Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) вече е онлайн.
Коментари Харесай

Вижте трейлъра на Убийствена игра с Мария Бакалова

Трейлърът на „ Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) към този момент е онлайн. Лентата с присъединяване на българската хубавица Мария Бакалова споделя историята на група младежи, които вземат решение да се скрият от връхлитащия вихър в отдалечено фамилно имение и да си провеждат празненство.

На този юношески ваучър една празненство игра се обърква грубо и предлага пресен взор към термините „ нож в гърба “ и „ същински другар “.

Главните функции в „ Убийствена игра” са поверени на Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Пийт Дейвидсън. Режисьор на лентата е Халина Рейн.

Участието в лентата е една от първите основни функции на Мария Бакалова в Холивуд. Миналата година звездата от "Борат 2 " не скри вълнението си към плана, като разгласява прочувствен пост в обществените мрежи:

"Толкова съм разчувствана да споделя с вас идващия си план, от който ще бъда част. "А24 " благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб! ", написа Мария Бакалова.

Продуцирането и финансирането се обезпечава от компанията "A24 ", която стои зад филми като "Минари ", "Лейди Бърд ", "Нешлифовани диаманти ", "Вади ножовете ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР