Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки

...
Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки
Коментари Харесай

Андреа призна за психическо разстройство, мислела за най-лошото

Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби визира всеки трети в Европа. Явно в тази статистика попада и попфолк певицата Андреа, която се обърна към своите почитатели в Instagram, с цел да потърси помощ:

Какво тъкмо са ѝ предложили, певицата не споделя, само че истината е, че това не е за първи път, в който Андреа приказва за психическото си здраве. Направи го и след раздялата с Кубрат Пулев.

" Имах проблем с килограмите, само че не това беше най-страшното, а това, че започнах да усещам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме поддържа. Не финансово, има различен тип поддръжка, която диря в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета ", показа преди време тя. 

Тогава тя показа, че имала и самоубийствени мисли. " След раздялата желаех да се забия със 150 км/ч., пих хапчета ", показа тогава тя. 

Що се отнася до тревожното разстройство, то е по-характерно за дамите. При него се демонстрират несъразмерни тревога и терзания, свързани с нормални действия. Интернет споделя още, че страдащите от това разстройство постоянно са настроени отрицателно и в очакване на нещо неприятно, написа Vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР