Тревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение с неверни

...
Тревожно е, че президентската институция манипулира общественото мнение с неверни
Коментари Харесай

Тагарев се ядоса на Йотова: Президентската институция манипулира обществото

Тревожно е, че президентската институция манипулира публичното мнение с погрешни внушения за военната помощ за Украйна и по този начин подхранва акцията по дезинформация, която се води против България. Това декларират от Министерството на защитата във връзка изказването на вицепрезидента Илияна Йотова.

От ведомството показват, че като подменя информацията за това, което страната ни е подготвена да даде като помощ, с това, което Украйна желае от България, вицепрезидентът заблуждава обществеността.

Подчертава се, че Министерството на защитата има цялостната поддръжка от държавното управление за военната помощ за Украйна, избрана с решение на Народното събрание.

Следващото решение ще е на Министерски съвет
Уверява се, че подкрепата изрично няма да заплаши боеспособността на българската армия и опциите на страната ни да се пази.

От ведомството разясняват, че България ще даде муниции, които са към края на своя запас, само че са в годно положение. Те са отвън нормативите за поддържане на ресурси и обезпечаване на подготовката на армията.

С днешния си опит да разклати стабилността на постоянното държавно управление, вицепрезидентът насажда боязън и разединява, вместо да сплотява нацията, акцентират от военното министерство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР