Третото поколение на спортния 4-врат автомобил отново ще впечатлява с

...
Третото поколение на спортния 4-врат автомобил отново ще впечатлява с
Коментари Харесай

Новата Panamera дебютира у нас, цените започват от 218 390 лева

Третото потомство на спортния 4-врат автомобил още веднъж ще впечатлява с голям софтуерен боеприпас и аромат на бензин, за смут на върлите почитатели на електрическите автомобили. За върлите почитатели на Porsche, горното е добра вест, въпреки че Porsche предлага четири електрифицирани версии като плъг-ин хибриди.

Сред софтуерните акценти в модела е двукамерното въздушно окачване с два клапана и системата за интензивно ръководство на ходовата част Porsche Active Suspension Management (PASM) като част от общоприетото съоръжение.

Като алтернатива за моделите E-Hybrid на новата Panamera се предлага новаторската система за интензивно окачване Porsche Active Ride. Основата за това софтуерно решение са новите дейни амортисьори – също с технология с два клапана – всеки обвързван към хидравлична помпа с електрическо задвижване. Идеята зад това е, че по този начин съвсем изцяло се компенсират силите, произлизащи от наклоняването и вибрациите от придвижването. Тази технология е съчетана с въздушно окачване със спестяваща тегло еднокамерна система.

Porsche предлага общо четири високо ефикасни E-Hybrid задвижвания за новата Panamera. В основата на система стои главно модифициран четирилитров V8 мотор с наложително пълнене с два турбокомпресора. Системната мощ на тази композиция е 680 к.с., а общият въртящ миг доближава внушителните 930 Нм. Porsche интегрира електрическия мотор в структурата на изцяло модифицираната осемстепенна PDK трансмисия с два съединителя.

Още детайлности за модела и цените четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР