Третото поколение Duster е следващата глава в историята на модел,

...
Третото поколение Duster е следващата глава в историята на модел,
Коментари Харесай

Ясни са цените на новата Dacia Duster за България

Третото потомство Duster е идната глава в историята на модел, който остава правилен на полезностите на марката: композиция на налична цена с още по-просторен интериор и ново съоръжение.

Лимитирано количество от 100 броя от модела към този момент е разполагаем за предварителни поръчки в комерсиалните представителства на марката в страната. Интересуващите се могат да  избират сред две версии в равнище Journey с включено в допълнение съоръжение:

Dacia Duster Tce 130 4x4 + Parking pack + Цвят “Sandstone ” е на цена 52 780 лева.; Dacia Duster HYBRID 140 + Parking pack + Цвят “Sandstone ” идва за 55 780 лева

Допълнителното съоръжение, което надгражда равнището Journey, включва Parking pack - предизвестие за съществуването на обект в сляпата зона, предни, задни и странични паркинг датчици, Multiview камера и цвят “Sandstone ”.

Предложението за предварителна поръчка обгръща мотори TCe 130 4X4 и HYBRID 140.

Новата Dacia Duster е първият автомобил, който е оборудван с бензинов мотор TCe 130 с 48-волтова меха хибридна система. Предлаган за първи път от Dacia, този мотор работи с 6-степенна механична скоростна кутия. Агрегатът е с работен размер 1,2 литра и 3 цилиндъра.

Внедрен от Dacia при започване на 2023 г. в Jogger, моторът HYBRID 140 се предлага с новия Duster с автоматизирана скоростна кутия, съчетана със скоростна кутия с палцови муфи, без съединител.

Последните вести от автомобилния свят четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР