Третото издание на големия младежки бургаски куиз Битката на мозъците“

...
Третото издание на големия младежки бургаски куиз Битката на мозъците“
Коментари Харесай

„Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз

Третото издание на огромния юношески бургаски куиз „ Битката на мозъците “ ще се организира на 27 май в Международен конгресен център – Бургас

Вълнуващата, забавна и занимателна „ Битка на мозъците “ за трети път ще срещне най-умните и съобразителни възпитаници и студенти в Бургас, като ще им даде опция да завоюват пътешестване до столицата на Европа – Брюксел. Организатор на куиза, който към този момент се трансформира в традиция за младежите, е енергийният специалист Жечо Станков.

„ След огромния триумф на надпреварата, каним още веднъж младежите на Бургас да покажат своите знания. В него могат да се включат възпитаници от 10, 11 или 12 клас, както и бургаски студенти в тимове, в които да има до 5 участници. Да се приготвят за провокации, развлечение и огромни награди! Така те могат освен да завоюват пътешестване до Брюксел, само че и да потвърдят знанията си, да срещнат нови другари и да основат незабравими мемоари! “, сподели Жечо Станков.

Третото издание на огромния юношески бургаски куиз „ Битката на мозъците “ ще се организира на 27 май в Международен конгресен център – Бургас, като началото е 18 часа.

Бургаските младежи към този момент два пъти демонстрираха, че са извънредно умни, съобразителни и имат борбен дух, а „ Битка на мозъците “ се трансформира в прочувствено и оспорвано съревнование.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР