Третият сезон на Бригада Нов дом стартира тази вечер от

...
Третият сезон на Бригада Нов дом стартира тази вечер от
Коментари Харесай

„Бригада Нов дом” дава надежда за нов живот на самотен баща

Третият сезон на " Бригада Нов дом " започва довечера от 21:00 часа по bTV. Мария Силвестър още веднъж е отпред на бригадата на Караджов, с цел да трансформират живота и ориста на 14 фамилии в потребност, като за 5 дни трансфорат старите им и мизерни жилища във функционални и уютни домове.

Новите епизоди на предаването са отдадени на многодетните фамилии и реализирането на фантазиите и копнежите на най-малките им членове. Мария е подготвила доста изненади, с които ще успее да върне усмивките по лицата на десетки деца, ще ги накара да повярват в положителното и в сбъдването на фантазиите. По време на ремонтите екипът на предаването ще се изправи пред доста компликации, които ще преодолява с доста положителна сила и развлечение.

Първото семейство, с което „ Бригада Нов дом ” ще срещне феновете на bTV на 1 март, е това на Георги и двете му дъщерички Анелия (8 г.) и Жаклин (4 г.). Историята на самотния баща е трогателна, само че макар че споделя за доста персонални загуби и изменничества, е изпълнена със светлина, обич и вяра за бъдещето..

Какви изненади е приготвила Мария Силвестър на Ани и Жаклин и дали Караджов и бригадата му ще съумеят да изпълнят плана им за дом на фантазиите, феновете на bTV ще схванат довечера от 21:00 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР