Третият от поредицата “уроци в Щастливо еко училище “Свят непознат

...
Третият от поредицата “уроци в Щастливо еко училище “Свят непознат
Коментари Харесай

Щастливо еко училище на 8 юни във варненския зоопарк

Третият от поредицата “уроци ” в Щастливо еко учебно заведение “Свят чужд ” следва на 8 юни, събота от 11.00 до 14.00 часа в зоопарк Варна.

Любовта към света към нас стартира с любовта и грижата към домашния любим, към уличното котенце или кученце и ние би трябвало да я възпитаме в децата си!

Всички сме чували това, че човек, който не обича животните, не може да обича и хората, а рядко обича и себе си.

Благодарение на организации като Лъки Хънт стотици бездомни животни, кучета и котки, са намерили заслон, храна и най-много любов и грижа. Всяко от тях заслужава шанса да има свои стопани, които действително или виртуално да станат негови осиновители.

Как можем да помогнем на четириногите сладури, които всеки ден срещаме на улицата ще ни разкрие в третият урок на Щастливото еко учебно заведение “Свят чужд ” представител на Лъки Хънт.

Благородната задача да оказва помощ на диви животни в неволя има и Спасителният център в зоопарка на Варна. За него ще ни опише доктор Михаил Василев, ветиринарен доктор в обичаното кътче на Варна.

Вярно ли е, че калинките носят благополучие и какво не знаем за чаровните буболечета, които всички обичаме? С това ще ни срещнат кака Роси и кака Стаси.

Отново доста игри, танци и урок по засаждането на цветя и билки в чашка предстоят в часовете на Щастливото еко учебно заведение на 8 юни в зоопарк Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР