Третият много суров“ албум на Рита Ора ще бъде издаден

...
Третият много суров“ албум на Рита Ора ще бъде издаден
Коментари Харесай

Рита Ора работи по нов албум в Албания

Третият „ доста недопечен “ албум на Рита Ора ще бъде публикуван при започване на идната година.
Тайка Уайтити и Рита Ора
Изпълнителката на " Anywhere " прекара известно време в родната си Албания, работейки по продължението на " Phoenix " от 2018 година, и даде обещание, че почитателите могат да чакат още доста музика и филми.

31-годишната попзвезда призна, че се е борила с „ в действителност мощния “ напън да бъде в светлината на прожекторите и добави, че околните ѝ другари и фамилията ѝ са я подкрепили в моменти, в които ѝ се е желало да се откаже от кариерата си.

„ Ставаш модел за подражателство, а от време на време не си подготвен за това, тъй като си желал единствено да правиш музика. Сега те следват милиони хора. Така че от психическа позиция това е в действителност мощно “, показа Рита, която неотдавна се омъжи за режисьора Тайка Уайтити.

Според нея би трябвало да останеш правилен на приятелите си, които познаваш от години.

Тя описа за работата си в Албания. „ Нов албум - през януари идната година. Ще бъде страховит. Още музика и филм. Мечтата ми е да покажа на всички, че можеш да правиш повече от едно нещо. Можеш да бъдеш музикант, артист, танцьор, майка, вуйна и всичко това по едно и също време. Искам да се опитам да върша всичко “, съобщи Рита Ора.

Тя предизвести, че почитателите ѝ може да имат потребност от една-две алкохолни питиета, преди да чуят новите ѝ песни. „ Исках да направя този запис доста недопечен, музикален. Може би ще си вземете няколко бутилки с каквото пиете, когато слушате този албум “, добави Рита. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР