Третият мандат трябва да се обсъди внимателно. Това заяви председателят

...
Третият мандат трябва да се обсъди внимателно. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Денков: Третия мандат трябва да се обсъди внимателно

Третият мандат би трябвало да се разиска деликатно. Това съобщи ръководителят на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков пред публицисти. Днес ще се организира Национален съвет на партията, на който се чака да се обсъдят изборните резултати на групировката и възможни предварителни изключителни парламентарни избори.

" По отношение на опазване на обединението сме единомислещи. Казано ясно е в техните национални органи през днешния ден също ще го обсъдим и от нашия народен съвет. По отношение на третия мандат - би трябвало да се разиска деликатно. Това предложение има своите преимущества само че и своите проблеми. Няма да ги разисквам в този момент, съобщи преди ген. Атанас Атанасов Николай Денков относно предложението на " Демократи за мощна България ".

Припомни, че е бил министър председател на кабинет с политическа поддръжка.

" Многократно съм казвал, че всеки кабинет би трябвало да има ясна политическа поддръжка. Това са въпросите, които да се обсъдят, по тази причина предлагането на ДСБ би трябвало да си го обяснят. Не е редно аз да го изяснявам ", добави Денков.

Той сподели, че до момента в който Пеевски е на политическия терен, ПП-ДБ нямат късмет да приказват с Движение за права и свободи по политики. 

" Ако Пеевски бъде отстранен от политическия терен, тъй че да може да се разиска какво следва след него, тогава към този момент ще може да приказваме ", безапелационен бе Денков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР