Третият мандат имареални шансове да стане, ако отиде в Да,

...
Третият мандат имареални шансове да стане, ако отиде в Да,
Коментари Харесай

Борисов: Третият мандат има реални шансове, ако отиде в ДБ

Третият мандат има действителни шансове да стане, в случай че отиде в „ Да, България “ . Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов .

„ Aко отиде във „ Възхода “ може да събере болшинство , само че то няма да е устойчиво. Преди месец съм давал сходно предложение, тъй като си мислех, че са в положителни връзки с тези, които дават мандатите “, изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се извини на водача на „ Да, България “ Христо Иванов , че го е предложил за министър председател и акцентира, че преди време е било влиятелно, в случай че кажат за някой, че става за министър председател, само че откакто на този пост е бил Кирил Петков, нещата са девалвирали .

Не съм желал да унищожа Христо Иванов като политик . Знам, че с Христо Иванов мога да се договоря, договаряли сме се “, сподели Борисов.

Според него би трябвало да има подписан документ, с цел да няма шикалкавения .

„ Искат да предложат техническо държавно управление, би трябвало да се подпишем, с цел да знаем какво се извършва и да не шикалкавим “, сподели той и добави: „ Продължаваме промяната “ по полезности, щат не щат, тези неща би трябвало да ги поддържат. За хубаво или неприятно Политическа партия зае мястото вляво с популистките си решения. „ Демократична България очевидно не желае да се преценява с популистките им решения , видяхме го при гласуването на бюджета “, акцентира Борисов.

„ Политическа партия са в изолираност във всичките законопроекти, които изброих, 63 депутати поддържаха декларацията им, ние събрахме 115, е кой е в изолираност? “, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели, че е оптимист за идващите няколко дни . „ Миналата седмица гледахме извънредно постоянни болшинства и съм сигурен, че всички законопроекти за енергетиката ще минат с болшинства. Депутатите не желаят да са в сянка на това, което направи предишното държавно управление “.

И за хората с увреждания ще има голямо болшинство, тъй като е вярно, и за горивата ще има голямо болшинство, тъй като е вярно и за реакторите ще има голямо болшинство, сигурен съм и преправянето на ПВУ ще мине, тъй като е верен, медиацията непременно би трябвало да влезе, предвижда още водачът на ГЕРБ.

„ Изключително значимо е тези неща да минат, тъй като са значими “, акцентира Борисов и се обърна към депутатите си: „ Вие сте в този парламент извънредно дисциплинирани, виждам доста възторг “.

Източник:БГНЕС, dariknews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР