Третият епизод на звездното шоу Като две капки вода“ се

...
Третият епизод на звездното шоу Като две капки вода“ се
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ спечели „Оскар“ от зрителите

Третият епизод на звездното шоу „ Като две капки вода “ се отличи с същински холивудски искра. Броени дни след връчването на премиите Оскар, обичаното предаване за фалшификати посрещна като специфичен посетител Димитър Маринов .
 Димитър Маринов NOVA
Първият български артист, докоснал се до златната статуетка, стана част от журито на предаването. Епизодът с неговото присъединяване записва най-високата стойност на аудиторен дял за пролетния сезон досега.
 дял фенове NOVA
Поредният епизод на шоуто притегли 45,2% от феновете в дейна възраст (18-49 г.) гледали телевизия по това време, което е над два пъти повече от каузи на главния съперник по същото време.-->
 дял фенове NOVA
В онлайн платформите на NOVA третият епизод на „ Като две капки вода “ има близо 90 хиляди видео гледания онлайн.

В предаването идната седмица Мария Илиева ще извърши песента “Hero ”, влизайки в облика на Марая Кери. Papi Hans ще се преобрази в Дейвид Ковърдейл, а Петя Буюклиева ще показа „ Havana “ на Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки облик с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще би трябвало да преодолее всички разлики в музикалния жанр с облика на Сашо Роман, а Милко Калайджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M. TITA ще се потопи в една цяла ера за българската музика в облика на Паша Христова, а Деси Добрева ще пресъздаде запаметяващия се жанр на Джанет Джексън.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник от 20:00 ч. по NOVA .

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР