Третият бейзмен на Лос Анджелис Доджърс Джъстин Търнър ще пропусне

...
Третият бейзмен на Лос Анджелис Доджърс Джъстин Търнър ще пропусне
Коментари Харесай

Звезда на ЛА Доджърс аут за началото на сезона със счупена китка

Третият бейзмен на Лос Анджелис Доджърс Джъстин Търнър ще пропусне началото на сезон 2018 в МЛБ. Звездният инфилдер бе уцелен с топката в лявата ръка по време на снощния мач от пролетните тренировки против Оукланд Атлетикс (3:1) и рентгеновите фотоси демонстрираха фрактура в китката.

" Утре ще се видя с докторите, с цел да схвана какъв брой сериозна е травмата. Засега не знам доста. Очевидно не е хубаво, че се случи тъкмо преди началото на сезона, само че тук има задоволително положителни бейзболисти. Това е бейзбол, случват се такива неща. Ще направя всичко по силите си да се върна допустимо най-бързо ", показа Търнър, който напусна наложително игра още в 1-вия ининг.

Dodgers 3B Justin Turner has broken left wrist after being hit by pitch in game vs. Athletics, according to manager Dave Roberts. https://t.co/ZLHUAUaN8Z pic.twitter.com/ueALfBQxgS
— MLB (@MLB) March 20, 2018
33-годишният слъгър батира приблизително.322 с 21 хоумръна и 71 RBI в 130 мача предишния сезон. В плейофите през 2017 година той бе определен за най-полезен състезател (MVP) във финала на Националната лига, в който удари.333 с 2 хоумръна и 7 RBI против Чикаго Къбс и оказа помощ на " мошениците " да детронират " мечетата " и да се класират за Световните серии за първи път след 1988 година

ЛА Доджърс открива шампионата през 2018 година с четворна домакинска серия против Сан Франциско Джайънтс (29 март-1 април). Обичайният интервал на лекуване на фрактура в китката е от 6 до 9 седмици, което значи, че Търнър ще може да се включи не по-рано от средата на май.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР