Трети месец клиентите на „УниКредит Булбанк“ са принудени да плащат

...
Трети месец клиентите на „УниКредит Булбанк“ са принудени да плащат
Коментари Харесай

Напрежение във Враца! Клиентите на „УниКредит Булбанк“ изпищяха от тормоза на общинския паяк, от банката нехаят

Трети месец клиентите на „ УниКредит Булбанк “ са принудени да заплащат по 25 лева поради това, че са посетили локалния клон на банката, откри инспекция на осведомителна агенцияBulNews.bg. На тази стойност е касовата записка, която получава всеки, който е спрял пред офиса на финансовата институция, в случай че не желае общинският паяк да му вдигне автомобила. Ситуацията е скандална, само че все пак шефът на банката Емил Ковачев не подхваща никакви стъпки, с цел да спре този тормоз.
Зародишът на тази неприятна обстановка е в построяването на самата постройка на ул. “Кръстьо Българията “ на място, пред което в предишното е имало спирка за градския превоз. Тогава се движеха дълги съчленени рейсове „ Икарус “, на които им бяха нужни най-малко 20 метра, с цел да спрат. От десетилетия обаче във Враца сходни автобуси не се употребяват и спирката е остарял детайл, изостанал от далечното минало. Тя обаче е тъкмо пред офиса на банката и е напълно разумно клиентите й да стопират пред нея, а не в другия завършек на града.
Проблемът стана непоносим през октомври, когато в града бе пуснат в употреба паяк, който да подвига нарушителите. Тъй като пред банката към момента стои зарязан знак за спирка, всички клиенти, които идват с леки коли, са принудени да заплащат по 25 лева на пристигналия паяк, с цел да не бъдат вдигнати техните возила. По този метод визитата в клона на най-голямата банка става златно.
Управителят на „ УниКредит Булбанк “ Емил Ковачев е осведомен със сериозния проблем, само че повдига равнодушно плещи, макар че като дълготраен масон би трябвало да показва други качества. Той обаче знае по какъв начин може да помогне на своите клиенти, само че не го прави. Компетентен служител от дълго време му е обяснил, че е належащо да се подаде молба в общинската комисия по сигурност на придвижването молба, с която да изиска да се промени транспортната скица на града и спирката да бъде отстранена, само че все пак не го прави.
Информационна организация BulNews.bg изиска коментар от централата на банката в София, откъдето дадоха отговор, че те били построили паркинг за своите клиент настрана от постройката, където би трябвало да се стопира. Това обаче не е правилно. Там в действителност има от години паркинг, само че той е построен за живущите в двата блока и постоянно е цялостен с техните коли, което е и разумно.
Така на процедура „ УниКредит Булбанк “ не желае да поеме самодейността с грижа за своите клиенти и девизът им „ Животът е низ от върхове и падове. Ние сме до вас и при двете “ се оказва просто група празни думи…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР