Трети март, самальот на Аерофлот ще извърши хуманитарен полет*, за

...
Трети март, самальот на Аерофлот ще извърши хуманитарен полет*, за
Коментари Харесай

Да заместим евакуираните руски граждани с български - никой няма да усети

Трети март, самальот на Аерофлот ще извърши филантропичен полет*, с цел да събере къде що има съветски жител и да си го откара в родината. В него има място за 189 индивида, които ще се изтеглят от България, с цел да си идат на несъмнено там, откъдето половината международни марки към този момент се отдръпнаха и където рублата коства 0.017 лева (всъщност, до момента в който четете това - не е известно какъв брой ще е, б.р.).

Демек, филантропичният полет ще ги откара в една страхотна страна, в която напълно скоро няма да могат да бъдат употребени основни услуги и артикули, която ще внася кафе от Виетнам (то е ужасно, има леки нотки на кашон) и която води лека военна интервенция (да не се бърка с война), пробвайки се да освободи от нещо прилежаща страна чрез танкове и ракети, прокуждайки половин милион души от домовете им - с най-топли планове, несъмнено. В общи линии, страна, в която човек няма самообладание да попадне.

Аз в случай че съм на мястото на 189-те съветски жители, нямаше да съм във екстаз от тая вероятност, само че това не е значимо, на тях може и да си им харесва. И въпреки всичко, в случай че инцидентно не им харесва и дойдат единствено трима съветски жители, не може ли останалите 186 да ги заместим с български? Някои от тях са по-руски от самите съветски жители, никой няма да усети, а най-вероятно даже и по-добре ще се показват.

Не заслужават ли и те да бъдат филантропично отведени там, където сърцето (и портмонето) им принадлежи? Говорим за хора, които милеят за съветската страна, за нейните правдиви дейности и, дето се вика, са подготвени да си треснат айфона в земята, когато елементарното българско племе продължава да не схваща за какво Русия е велика, а ние - цялостни нещастници.

Няма смисъл това изтезание да продължава - дано на този 3 март най-сетне взаимно се освободим вечно едни от други и да се завършва.

P.S. Самальотът излетява в 13.05 от летище София и в 17.05 ще сте си вкъщи, тъкмо в точния момент за централната емисия.

---

Бел. ред. Коментара на Красимира Хаджииванова - публицист, инфлуенсър и съосновател на " Майко блага ", препубикуваме с нейно разрешение. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

** Коментарът е писан нощес.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР