Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ще

...
Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ще
Коментари Харесай

И днес затваря участък от пътя Златни пясъци – Варна заради рали

Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ” ще се организира през днешния ден в правата сред Златни пясъци и Аладжа манастир, напомня Moreto.net.

През вчерашния ден бяха тренировките, а през днешния ден е самата конкуренция.

Състезание ще се организира в три манша, които започват в 10:30 часа.

Пламен Камбуров (Skoda Fabia RS2000) зададе темпото във вчерашните тренировки от планинско “Тодор Славов ”. Пилотът на АСК “Премиум Рейсинг Тиим ” записа най-хубаво време от 1:41.9 минути, подобрявайки върха на трасето.

С второ най-хубаво време през днешния ден бе Румен Киров (Subaru Impreza), който изостана с две секунди по отношение на Пламен Камбуров.

Искрен Веселинов (Honda Civic) бе най-бързият водач зад кормилото на автомобил, задвижван от предните колела. Пилотът на АСК “911 Премиум Рейсинг Тим ” впечатли със своята скорост, като даже записа с едвам 0,05 секунди по-слабо време от Румен Киров и неговото Subaru Impreza.

Челната петица след края на вчерашните три подготвителни манша се заформя от Тодор Атанасов (ВАЗ 2108) и Валентин Георгиев (Нonda Civic), които са и водачите в своите класове.

По време на последния подготвителен манш за жалост имаше случай с водача Динко Иванов, като за благополучие той е незасегнат.

За осъществяване на надпреварата се планува затваряне за придвижване на път VAR 1083 и път I-9 в сектора от км 88+803 до км 93+180 (пресечната точка на път I-9 с връзката на с.о. ”Ален мак ”) за времето на осъществяване на състезанието-събота 9.09.2023г. от 11:00 до 18:00 часа и неделя 10.09.2023г. от 08:00 до 17:00 часа. Като различен обходен маршрут се планува придвижването на МПС да се прави по улици от с.о. ”Ален мак- ”Боян Бъчваров ”, съвпадащ с общински път VAR 1082, ул. „ Петър Ников ” и други и продължение по път VAR 1082.

Предвижда се и опция за смяна посоката на придвижването по път I-9 в направление на К.К. „ Златни пясъци ” посредством излизане от него на пътен възел „ Ален мак ”, по връзката за Варненски свободен университет „ Черноризец смел ” и завиване на ляво в посока на гр.Варна по другите връзки на възела.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР