Трети кандидат за президент може да дестабилизира президентската кампания на

...
Трети кандидат за президент може да дестабилизира президентската кампания на
Коментари Харесай

Трети кандидат за президент може да дестабилизира президентската кампания на Джо Байдън

Трети претендент за президент може да дестабилизира президентската акция на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, съобщи Франс прес.

Американско политическо придвижване, нарекло се " Без етикети " и представящо се за национално придвижване на рационалните американци, разгласи, че ще стартира идната седмица развой по лъчение на претендент за президент. Засега съответно име на претендент не е показва, само че американски медии оповестяват, че няколко политици, свързани с придвижването са отказали да се кандидатират за президент.

Представители на демократите показаха опасения, че придвижването ще отнеме гласове от Байдън, което в последна сметка може да е от изгода за републиканеца Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Според Майк Роулингс, водач на придвижването, 800 делегати ще гласоподават съвсем единомислещо в поддръжка на издигането на претендент за президент.

Райън Кланси, отговарящ за тактиката на придвижването, сподели, че то ще разгласи на 14 март развой за формален асортимент на претендент за президент, написа Българска телеграфна агенция.

" Без етикети " е учредено през 2009 година от Нанси Джонсън, която е взела участие в събиране на средства за демократите. Лозунгът на придвижването е " Нито вляво, нито вдясно. Напред ". В интернет придвижването се показва като решение за многото гласоподаватели, които не са задоволени от избор сред Байдън и Тръмп.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР