Третата вечер на Черешката на тортата внезапно показа истинската Ева

...
Третата вечер на Черешката на тортата внезапно показа истинската Ева
Коментари Харесай

Легендарната певица Ева от "Тоника" се изложи здравата в "Черешката на тортата"

Третата вечер на " Черешката на тортата " ненадейно сподели същинската Ева Найденова. Тя не изпускаше чашата от ръката си, виното я направи разговорлива, а рапърът Бобо не можа да вземе думата от нея, макар че беше хазаин.

Тя го прекъсваше на всяка дума и разказваше ту за кариерата си, ту за живота си с Гого, ту за това какво ядяла майка й, ту на общи тематика от вида по какъв начин се подправя фасул. Бобо се разсърди и попита - това моята вечер ли е, или на Ева? Айтозлийката му се извини, помоли го да попее, само че незабавно извиси глас с него, написа burgasinfo.com

Внезапно, някак винено разнежена от изобилието на масата и вкусните ястия, Ева стартира следващия монолог. И в този момент феновете като ни гледат - какво си мислят? Че ние всеки ден живеем по този начин. Не е правилно. Ние един път два пъти в годината си разрешаваме такива ястия. Иначе сме си елементарни хора. Просто им демонстрираме по какъв начин се готви домашна храна, нали? Толкова хора си лягат гладни, а ние тук се тъпчем, съвсем се разплака тя.

Никой не й повярва, че едвам свързва двата края, защото участниците в предаването са много заможни хора - Джулиана Гани с шест наследствени жилището и богат брачен партньор, българската лейди Би и текстописецът Искрен и рапърът, който има много концерти и участия. По-рано всички признаха, че не готвят, а се хранят единствено по заведения за хранене, тъй като били заети. А това по никакъв начин не е на ниска цена.

Горките фенове, подсмръкна Ева и продължи с аленото вино и битката да бъде център на компанията, измествайки останалите, които могат да й бъдат деца. Накрая се гушна в Бобо, а той всичко й елементарни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР