Третата вълна отмина, то се вижда, почти на 500 нови

...
Третата вълна отмина, то се вижда, почти на 500 нови
Коментари Харесай

Индийският щам дебне. Пуснем ли го, край на спокойствоето

Третата вълна отмина, то се вижда, съвсем на 500 нови случая дневно сме. Това значи, че излизаме от зоната на турбулентността и влизаме в зоната на хаоса, където нещата са по-контролируеми. Прогнозите са положителни, удобният сюжет, за разлика от предходната година не бе дестабилизиран по празниците. Това сподели проф. Николай Витанов, математикът на Националния действен щаб пред.

Защо би трябвало обаче да внимаваме? Първо, Не би трябвало доста да се уповаваме на сезонния резултат и да споделяме - в този момент с високите температури грипчето ще си замине, тъй като виждате какво става в Индия. И там температурите са високи. Второ, индийският вариант е на нашите граници, пуснем ли го вътре, спокойствието ни ще свърши, тъй като към момента щитът ни е към 40 %. Значи към момента 60 на 100 от хората са податливи, добави той.

Никога не съм мислел, че в щаба ще изкарам 14 месеца, в тях аз седях в окопа, а в гърба ми се стреляше. Имаше някои сътрудници, които се опитваха да изместят Витанов. Прогнозите ми обаче бяха задоволително точни. Точно тия, които ми стреляха в гърба, в този момент му упрекват, че съм народен изменник да занемарявам щаба и че съм вдигал високо летвата. Отблъснете 2-3 талази и тогава ще приказвам с вас, в никакъв случай не съм се борил за популярност, публицистите знаят по какъв начин се взема изявление от мен, че не е доста елементарно, не съм желал да върша политическа кариера, в случай че съм желал, и аз щях да бъда народен представител. Предлагаха ми. И в този момент да ми предпожат, отново няма да се съглася, рано ми е да влизам в политиката, тя е мръсна работа, не е за мен, сподели още проф. Витанов.

Който желае, да заема моето място в щаба, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР