Трескавата подготовка за дългоочакваната церемония тече с пълна пара. Напук

...
Трескавата подготовка за дългоочакваната церемония тече с пълна пара. Напук
Коментари Харесай

1 милион брои ортакът на Прокопиев - Плевньо за сватбата си със синоптичката Деси

Трескавата подготовка за дълго чаканата гала тече с цялостна пара. Напук на изказванията на Деси, че сватбата ще бъде дискретна, тя ще се трансформира в разточително и охолно празненство.

Церемонията ще се състои в Гърция, край градцчето Урануполи, където Плевнелиев има баровско имение, демонстрира репортерска инспекция на " Галерия ". Вестникът първи осведоми за желанието на звездната двойка да подвига женитба в чужбина.

Въпреки че палатът на някогашния президент е голям, той няма да подслони гостите, под чиито умилени погледи Банова ще стане Плевнелиева. Бедността на българите не може да помрачи идното хиперлуксозно събитие, за което ексбългарският президент има желание да пръсне луди пари.

Синоптичката ще свети като принцеса, с помощта на парите на бъдещия й брачен партньор, сигурно не са спестени от президентската заплата.

В богаташката къща ще се настанят единствено кумовете и най-близките на фамилиите Банови и Плевнелиеви. Най-много - 200 от присъсващите, ще бъдат настанени в хотел Eagles Palace, който е най-тузарският в региона.

Комплексът е 5-звезден и изцяло дава отговор на високите условия на младоженците. Нощувката в хотела е към 500 евро на вечер и простите сметки демонстрират, че единствено за двудневния престой на тези посетители Росен ще похарчи 400 хиляди лева За към 50 от по-специалните сватбари Плевнелиев е наел тузарски вили, които ще му костват 200 хиляди лева за уикенда.

Комплексът предлага образуване на специфични събития като сватби,и предлага на клиентите си невероятна декорация и изискано няколкостепенно гурме меню единствено със специфични блюда, каквито се сервират единствено на значими персони.

В чашите шяло да клокочи марково френско шампанско, а на масите да има богат избор от подбран колекционерски алкохол. За храната, напитките и тортата президентът ще се бръкне с още минимум 170 бона.

Церемонията ще бъде озвучена от тиха класическа музика, а първият танц на Плевнелиев най-вероятно ще бъде на шлагер на Тина Търнър, която е обичана певица на Деси. Празненството ще бъде повече от сантиментално, защото комплексът е ситуиран на плажа. Хотелът разполага с невероятна панорама към морето, а по алеите са засадени палми тъкмо като на Френската Ривиера.

На този декор Банова ще се появи с обилна сватбена рокля, за каквато е мечтала цялостен живот, а по този начин и не може да облече откакто роди щерка от предходния си сътрудник. Тоалетът към този момент бил определен и поръчан от безценен бутик в Милано и бил на стойност 45 бона. От Италия щяла да дойде и дантелена рокля за дъщерята на Деси - Йоанна, на която е поверена ролята на шаферка. Визията на булката щяла да бъде допълнена от гердан естествени перли, а халките били от платина, инкрустирани с диаманти. Общата стойност на бижутата била 30 000 лв..

Плевнелиев греел от благополучие и не се тормозил от това, че огромната обич ще му глътне колкото би дал за закупуването на първокласна вила на първа линия в Гърция или Испания. Той усмихнато твърдял, че Деси е най-хубавата и положителна жена, която е срещал и заслужава най-хубавото. Освен това за синоптичката това ще е първи брак и президентът желал всичко да е на равнище.

Като се тегли чертата, най-после се оказва, че Плевнелиев ще похарчи близо 1 милион леваза организирането на сватбата и лъскавата ѝ опаковка. Сумата не е притеснителна за политика предприемач, чиито банкови сметки са солидни от години в композиция с общите бизнеси им с подсъдимия Иво Прокопиев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР