Треньорската рокада в Тотнъм беше основна тема в днешното предаване

...
Треньорската рокада в Тотнъм беше основна тема в днешното предаване
Коментари Харесай

Контра: Правилно ли Тотнъм уволни Почетино и назначи Моуриньо

Треньорската рокада в Тотнъм беше съществена тематика в днешното предаване “Контра”, излъчено онлайн в ефира на Sportal TV. Журналистите Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов проучиха “горещите” тематики в европейския футбол. Какъв образ ще имат “шпорите” при Жозе Моуриньо?

ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Ливърпул и Манчестър Сити записаха сложни победи. Къде се подрежда този мач на мърсисайдци в похода към купата? Как “гражданите” съумяха да надделеят над Челси? Манчестър Юнайтед претърпя ново отчаяние след късния изравнителен гол на Шефилд Юнайтед. Прегледът на Ла Лига обхвана мачовете на Реал Мадрид и Барселона. Журналистите разясниха постъпката на Гарет Бейл и реакцията на Зинедин Зидан. Кой ще излезе победител в конфликта сред Реал и Пари Сен Жермен? Барса взе трите точки в Леганес, само че още веднъж не убеди с играта си. Журналистите погледнаха към дуела на “лос кулес” с Борусия (Дортмунд).

Ювентус и Интер записаха победи в Серия " А " и им предстоят значими борби в Шампионската лига. Предаването приключи с репортаж от успеха на Байерн (Мюнхен) и въпроси, свързани с треньора на баварците. Гледайте запис от днешното предаване във вградените видеа. “Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа онлайн в ефира на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР