Треньорите на отборите н Бундеслигата подкрепиха селекционера на националния отбор

...
Треньорите на отборите н Бундеслигата подкрепиха селекционера на националния отбор
Коментари Харесай

В Германия: Треньорите подкрепиха Нагелсман

Треньорите на тимовете н Бундеслигата поддържаха селекционера на националния тим на Германия по футбол Юлиан Нагелсман след двете загуби на отбора в другарски срещи от Турция и Австрия, съобщи ДПА.

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо счита, че германците нямат шанса да играят съществени срещи. Тимът е играл единствено другарски мачове тази година, тъй като се класираха за Евро 2024 като хазаин. Германия е спечелила единствено 3 от 11 мача през 2023.

" Мнението ми е, че толкоз доста другарски мачове не са добре. Две години спаринги не са добре за душeвността на играчите ", счита Алонсо. " Сигурен съм, че тимът ще има друга сила по време на европейското състезание. Очаквам Германия да направи добър шампионат ", сподели още той.

Марко Розе от Република България Лайпциг и Пелегрино Матарацо от Хофенхайм са сюрпризирани от рецензиите към селекционера Нагелсман.

" Изненадан съм какъв брой бързо се обърнаха нещата. Юлиан работи добре. Комуникативността му е една от мощните страни. Разбирам какво прави ", споделя Матарацо, който му бе помощник в Хофенхайм в интервала 2018-19.

" Скоро сменихме треньора на националния тим. А в този момент към този момент обсъждаме идващия. Ханзи имаше цялостната ми поддръжка. Същото ще кажа и за Юлиан ", сподели Розе. 

" От играчите зависи да се показват по-добре. Вярвам, че могат да се оправят и ще честваме триумфи с тях още веднъж ", сподели още Марко Розе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР