Треньорът Тайлър Рийд даде пет съвета за премахване на мазнините

...
Треньорът Тайлър Рийд даде пет съвета за премахване на мазнините
Коментари Харесай

5 съвета от треньор за премахване на мазнините по корема

Треньорът Тайлър Рийд даде пет съвета за унищожаване на мазнините по корема. Думите му са предадени от американския портал Eat This, Not That („ Яж това, не това ”).

Според експерта най-ефективни в този случай ще бъдат високоинтензивните интервални тренировки. „ Те изгарят доста повече калории, лишават по-малко време и обезпечават повсеместен метаболитен подтик в съпоставяне със стационарното кардио “, добави Рийд.

Той означи, че силовите тренировки също би трябвало да бъдат включени за създаване на мускулна маса. Треньорът добави, че е належащо да се откри добър сън и да се възвърне храненето.

„ Трябва да консумирате към 500 калории по-малко, в сравнение с приблизително изгаряте дневно, с цел да загубите един паунд (450 грама - ред) мазнини на седмица “, изясни Рийд.

Освен това експертът посъветва да се усили интензивността на физическата интензивност в всекидневието. За това са подобаващи дейни разходки с деца и домашни любимци или нанагорнище по стълбите вместо асансьора.

По-рано фитнес специалистът Елеонора Алибаева приказва за шест извършения за вечерна подготовка за намаляване. Едно от най-ефективните придвижвания тя назова клекове със размах.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР