Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Алегри: Влахович ни донесе нещо, което ни липсваше

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана удовлетворен от успеха с 3:2 над Емполи. Отново огромният воин за " бианконерите " бе нападателят Душан Влахович, който означи два гола в мача. Наставникът не пропусна да похвали сърбина, като съобщи, че той е донесъл на отбора му нещо, което до момента му е липсвало.

" Влахович е значим състезател за нас, който има темперамент и класа. Той има характерности, които до момента ни липсваха. И с просто око се вижда, че той има необикновено предпочитание да побеждава и желае непрекъснато да се учи. Днес се движеше доста повече, не стоеше единствено в центъра, а това бе от огромна изгода както за самия него, по този начин и за Ювентус ", счита Алегри.

Той бе помолен да съпостави Влахович с предходния №7 на Ювентус - Кристиано Роналдо.

" Не мисля, че можем да ги съпоставяме. Предишният ни №7 е спечелил четири " Златни топки ", до момента в който Влахович е едвам при започване на кариеарта си. Един добър мач не е задоволително, нужно е невероятна ментална мощ. Душан едвам в този момент стартира своето странствуване ", сподели още наставникът.

След това той даде оценката си и за самия мач.

" Знаехме, че ще ни бъде мъчно, тъй като Емполи умее добре да разиграва топката и да раздира противника, а също така в никакъв случай не се отхвърля. Затова при 3:1 знаех, че нищо не е решено и рискуваме да стане 3:3. Доволен съм, че когато страдахме, успяхме да се концентрираме и да удържим успеха като тим ", добави още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР